Ufuktepe İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenmeyi, öğretme temel gereksinim kabul edilsin, Hızla gelişen ve değişen çağımızda, eğitim ve öğretim ihtiyaçlarına anında cevap verilecek ortamların hazırlanmasına olanak sağlansın. Okullarımızda öğretenlerle öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın bilincinde olsun. Bireysel çalışma yerine ekip çalışması ön plana çıkartılsın. Ezbercilikten uzak araştırmacı, analiz eden, kendi kendini sorgulayan gençler yetiştirilsin. Öğrenci velileri, öğrencisine eğitim ve öğretimde her türlü fırsatın verildiğini bilsin.

Misyon: Bizler: Eğitim ve öğretimde toplam kaliteyi yakalayan, Öğrencilerimizin bilgi ve yeteneklerini geliştiren, Kendine güvenen, özgür ve özgün tanımlamasına uygun bireyler olarak yetiştiren, Değişen ve gelişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek biçimde, kendisini yenileyen gençleri yetiştirmek ve topluma kazandırmak istiyoruz. Değerlerimizin bilincinde olup, onu kollar ve yaşatırız. Sorumluluğumuzu bilir, birlikte hareket ederiz. Atatürk ilke inkılâplarını bilen ve günlük yaşamına yansıtan gençler için varız.

Başarılar: 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANKARA KIZ FUTSAL BİRİNCİLİĞİ AB ULUSAL AJANS KA101 VE KA219 PROJELERİ

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ: 09:00 DERS BİTİŞ SAATİ: 14:40
Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Servis Bilgisi: SERVİS VARDIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: KA101 VE KA219

WEB - https://ufuktepe.meb.k12.tr

Adres - UFUKTEPE MAH. İSMAİL GÜLGEÇ CAD. UFUKTEPE İLKOKULU NO 9B KEÇİÖREN / ANKARA

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri -